10 okt. 2013

Avsnitt 7 - Direkt från Bokmässan med Frida Ulvegren!

Listen Music Files - Upload Audio - Avsnitt 7 - Direkt från Bok... I detta sjunde avsnittet är vi på plats på Bokmässan och spelar in från Podcastscenen på det Digitala Torget, ett nytt och häftigt arrangemang! Vi informerar om vilka vi är, sammanfattar vad vi gjort och vad vi tänker ta upp i Seriesystrar, samt plockar fram lite av skörden från Bokmässan 2013.
Vi har i andra halvan av avsnittet gästen och seriesystern Frida Ulvegren på plats! Hon har precis till bokmässan utkommit med boken Fridas resor, om modevärlden hon introducerades till som 14-åring. Recension kommer vid senare tillfälle!

Böcker vi nämner i avsnittet:Lou - Kristallåldern av Julien Neel
Mamette - Änglar och duvor av Nob
UTOPI #10/11 med katalog för Utopiska Visioner
Katten Nils & Morris - Den mystiska ön av Johanna Kristiansson och Joakim Gunnarsson
Sword Princess Amaltea av Natalia Batista
Fri kärlek av Julia Thorell
Nattbarn av Hanna Gustavsson
Fridas resor av Frida Ulvegren

Och donera gärna en slant till oss om du gillar det vi gör, så att vi kan forsätta betala för Soundcloud-kontot! Tackar så mycket för att du lyssnar!!Tack till Lena och Ola som tillsammans bidragit med 150 kr!
Soundcloud kostar 900 kr per år, vi söker fortfarande donationer från nöjda lyssnare.
Tackar på förhand!

2 kommentarer:

  1. Hur är det med podcasten från Lunds stadsbibliotek, var finns den någonstans att lyssna på? Jag tänkte lyssna på den hemifrån, men har inte hittat den.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr funkade inte inspelningstekniken, så det avsnittet är en förlorad stund i podcasthistorien... Dock kommer det mer avsnitt inom kort. Just Lunda-avsnittet var mest en introduktion till serier i allmänhet och lite serietips, men det kan vi göra igen i framtiden!

      Radera